Strona Główna  |  Materiały do pobrania |  Mapa strony |  Kontakt

Recenzje

"Jutro będzie normalnie" | Zobacz wszystkie recenzje

"Jutro będzie normalnie"

"Jutro będzie normalnie"  |  18.03.2017  |  ksiazkolubna.blogspot.com

Przeczytałam opinie na „Lubimy czytać” i dowiedziałam się z nich, że to historia jakich wiele, że książka jest lekka i miła, w sam raz do poczytania dla relaksu. Lekka? Nic bardziej mylnego!

"Jutro będzie normalnie"

"Jutro będzie normalnie"  |  20.11.2016  

Czytelniczki piszą:

"Jutro będzie normalnie"

"Jutro będzie normalnie"  |  16.06.2016  |  dlamam.bloog.pl

"Polecam, bo trzeba się przekonać że nasza siła tkwi w marzeniach i ich realizacji."

Marzenia o normalności

"Jutro będzie normalnie"  |  23.01.2012  |  ksiazki.wp.pl

"Niektórzy marzą o wielkich pieniądzach, inni o sławie, a bohaterka powieści Agnieszki Lis Jutro będzie normalnie chce tylko, by jej życie mogło się wreszcie zamknąć w czterech ścianach własnego małego białego (ewentualnie żółtego) domku..."

"Jutro będzie normalnie"

"Jutro będzie normalnie"  |  październik 2011  |  LOKALNA

"Małgośka wiele musi znieść zanim szczęście się do niej uśmiechnie..."

Jutro będzie normalnie

"Jutro będzie normalnie"  |  15.08.2011  |  myslodsiewniaksiazkowa.blogspot.com

"Małgosia to typowa kobieta pracująca w urzędzie i wychowująca czteroletniego Cypriana. Mieszka w szarym bloku, ma zapracowanego męża i upierdliwą teściową, która zawsze wie lepiej, co jest dobre dla jej wnuka i ukochanego synalka Zbyszka."

Myśli skrzętnie ukryte...

"Jutro będzie normalnie"  |  03.07.2011  |  kasandra-85.blogspot.com

"Czy doceniamy to co posiadamy? Czy potrafimy z każdej trudnej sytuacji znaleźć wyjście? I jak to jest, że niektórym los cały czas rzuca kłody pod nogi a oni mimo wszystko brną do przodu i nie załamują się? Z pewnością na te i inne pytania postara się odpowiedzieć bohaterka nowej książki Agnieszki Lis „Jutro będzie normalnie”."

Czy jutro będzie normalnie? - czyli powieść Agnieszki Lis

"Jutro będzie normalnie"  |  lipiec 2011  |  kulturatka.pl

"„Jutro będzie normalnie” Agnieszki Lis to ciepła i pełna ironii powieść , która tylko na pozór wydaje się lekką i przyjemną lekturą dla kobiet, jakich co roku na rynek wpływają dziesiątki."

"Jutro będzie normalnie"

"Jutro będzie normalnie"  |  30.04.2011  |  zakurzonapolka.blogspot.com

"Zaintrygował mnie opis wydawcy książki. Wynikało z niego, że bohaterkę książki spotkały w życiu niemalże wszystkie nieszczęścia: była w domu dziecka, miała niewiernego męża i mobbing w pracy oraz upierdliwą teściową. Zastanawiałam się czy rzeczywiście tak jest, że jedna osoba obarczona jest takim nawałem złych doświadczeń."

Oby nie było normalnie!

"Jutro będzie normalnie"  |  15.02.2011  |  dlalejdis.pl

"Już od pierwszej strony lubi się bohaterkę „Jutro będzie normalnie”. I ta sympatia utrzymuje się do samego końca. A najwspanialsze w tym wszystkim jest to, że to zupełnie zwyczajna bohaterka. Taka, jak każda z nas."

Żeby było normalnie

"Jutro będzie normalnie"  |  11.02.2011  |  slowemmalowane.blogspot.com

"Bohaterką jest Małgosia, która nie wyróżnia się niczym innym od przeciętnej Polki. Ma męża, synka w wieku przedszkolnym, na głowie całe mieszkanie i obowiązki, wredną teściową, pracę, którą nie lubi i marzy o własnym domu z ogródkiem. "